دیدارهای رییس جمهوری ایران با سران دیگر کشورها، بازتاب گسترده ای در رسانه ها و خبرگزاری های آمریکایی داشته است.
کوردپاریز/ نیویورک تایمز در این خصوص می نویسد، در پی لغو تحریم ها، چین جای پای خود را در ایران محکم تر کرد. شبکه سی سی تی وی در گزارشی از واشنگتن اعلام کرد، از جمله موضوعاتی که قرار است روحانی و مقامات ایتالیایی و همچنین فرانسوی در این سفر درباره آن گفتگو کنند، نزدیکتر شدن پیوندهای اقتصادی میان ایران و اروپا، استفاده دو طرف از فرصتهای تجاری و همچنین بهبود هرچه بیشتر مناسبات سیاسی دو جانبه خواهد بود.
تحلیلگران انتظار دارند که ایتالیا در آینده نزدیک بار دیگر در صنعت تولید خودروها در ایران سرمایهگذاری کند.
بخش دوم سفر رئیس جمهور ایران به فرانسه خواهد بود، که انتظار میرود در جریان آن ، حسن روحانی با فرانسوا اولاند، همتای فرانسوی خود، ملاقات کند.
خبرگزاری روسی اسپوتنیک نیز در این خصوص گزارش داد: به نظر می آید که این سری از سفرهای آقای روحانی منجر به امضای تعداد زیادی سند همکاری اقتصادی شود.
بی بی سی اعلام کرد که فقط در رم قرار است روحانی قراردادهایی به ارزش هجده میلیارد دلار با شرکت های ایتالیایی امضا کند.
«NPR» رادیوی سراسری آمریکا با اشاره به دیدار های روسای جمهور ایران و چین و سفر اروپایی حسن روحانی ،تصریح کرد، پس از اجرای توافقنامه تاریخی هسته ای و برداشته شدن تحریم های علیه ایران، مقامات ایرانی خبر از قرارداد خرید بیش از ۱۰۰ فروند هواپیمای ایرباس اروپایی را اعلام داشته اند.
ان پی آر در ادامه به نقل از حسن روحانی اذعان داشت،« ما باید ازفرصت بدست آمده فضای پسا تحریم، در سازندگی ایران و اشتغال زایی استفاده کنیم.»
یاهو نیوز نیز با اشاره به قرار داد ۱۷ میلیارد یورویی ایران و ایتالیا، اعلا کرد که پیش بینی می شود، تهران و پاریس روز چهار شنبه در زمینه خرید هواپیما های ایرباس و صنایع خودروسازی با هم توافق نامه امضا کنند.
همچنین نیوز ویک نوشت: روحانی بمنظور تقویت روابط اقتصادی عازم ایتالیا و فرانسه شد. این رسانه با اشاره به قرارداد ۱۸ میلیارد دلاری با ایتالیا و توافق خرید ۱۱۴ فروند هواپیمای ایرباس از فرانسه تاکید کرد، هدف روحانی از این سفر تقویت روابط اقتصادی با اتحادیه اروپا می باشد.
مجله تایمز نیز در این خصوص با اشاره به سفر اروپایی رییس جمهوری اسلامی ایران، توافق در خرید ۱۱۴ فروند هواپیمای مسافربری ایرباس بخشی از هدف سفر روحانی به فرانسه عنوان داشته است.
true
it is true
falseit is false
true
it is true
falseit is false
true
it is true
falseit is false
true
it is true
falseit is false
true
-
دلایل مشارکت مسعود بارزانی در عملیات تروریستی و خرابکاری علیه ایران
-
سیاستمدار کرد: فساد در اداره خودگردان سوریه بیداد می کند و ۳ میلیارد دلار تنها گوشه ای از این فساد است!
-
اردوغان با نقشه جنگ و صلح خود با سوریه به دنبال چیست؟
-
پ.ک.ک و پژاک از فراخوان اعتصابات در ایران تا اعتصابات در شمال سوریه در اعتراض به ربودن کودکان و سربازگیری اجباری!
-
خسارت سرسامآور گروه های تروریستی داعش و پ.ک.ک به شنگال
-
ارتش ترکیه مواضعی در شمال عراق را تخلیه کرد؛ عقبنشینی راهبردی یا تاکتیکی؟
-
گزارشی توصیفی-تحلیلی از نقش گروهک پژاک در اغتشاشات اخیر / پژاک به وقت مزدوری
-
ترکیه: پ.ک.ک در حال مینگذاری در مسیر پیوستن سوئد به ناتو است
-
تظاهرات طرفداران پ.ک.ک در سوئد علیه ترکیه و واکنش آنکارا
-
روزنامهنگار هلندی: غرب چهره تاریک پ.ک.ک را نمیبیند
-
نێھێنییه کانی مردنی له ناکاوی رۆژنامه نووسی کورد له ھه رێمی کوردستان
-
حضور دمشق در مذاکرات ژنو
-
بارزانی: استقلال کردستان روندی درحال جریان است و متوقف نخواهد شد.
-
آغاز ثبت نام نامزدهای ریاست اقلیم کردستان
-
اشاره اردوغان به احتمال مشارکت قلیچداراوغلو در افشای اسرار دولتی
-
موضع کوردهای ترکیه در قبال تروریسم
-
درخواست پ.ک.ک از آمریکا و اروپا
-
واژگونی ۱۲۰ تانکر در شش سال گذشته
-
محور گفتگوهای بارزانی در استانبول
-
یپگ ۲ دختربچه دیگر را ربود
-
گوشه کوچکی از جنایات پژاک علیه دختران و مردان کُرد
-
کاراییلان : جمیل باییک باید معذرت خواهی کند
-
خبرگزاری کرد پرس // بارزانی و کشور واکنشی
-
کرد پرس / احتمال درگیری مستقیم میان ارتش ترکیه و کردهای سوریه قوت گرفت
-
گلستان پرور: پ ک ک چیزی جز دروغ نیست
-
پ ک ک (حزب کارگران کردستان) چیست
-
تیرباران یک دختر گریلا از سوی پ.ک.ک
-
پ.ک.ک و پژاک چگونه زنان و دختران را برای مبارزه مسلحانه فریب میدهند؟
-
معصومه هم عضو پژاک بود
-
گروه پ.ک.ک ۹۶۷ زن را در ۱۲ سال گذشته اعدام کرده است
-
خبرگزاری کردپرس // انتخاب دشوار آمریکا در سوریه؛ ترکیه یا کُردها / فابریس بالانشه*
it is true
falseit is false
it is false